ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κέρκυρα:Κυκλοφορούσε στην Κέρκυρα με πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθη 44χρονη υπήκοος Ρουμανίας στην Κέρκυρα, για τα αδικήματα της παραχάραξης, της κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και άλλες παραβάσεις

Συνολικά εμπλέκεται σε δύο περιπτώσεις συναλλαγών σε εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και σε μία απόπειρα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (9) πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθη την Παρασκευή (19-08-2016) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, 44χρονη υπήκοος Ρουμανίας κατηγορούμενη για τα αδικήματα της παραχάραξης, της κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, και άλλες παραβάσεις.

Ειδικότερα, η 44χρονη εντοπίστηκε -άμεσα- από τους αστυνομικούς καθώς, λίγη ώρα πριν είχε αποπειραθεί να πραγματοποιήσει συναλλαγή σε εμπορική επιχείρηση, στην περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας, κάνοντας χρήση (1) πλαστού χαρτονομίσματος των (50) ευρώ.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η 44χρονη εμπλέκεται, ακόμη, σε δύο περιπτώσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, όπου την ίδια ημέρα (19-08-2016) και στην ίδια περιοχή, πραγματοποίησε συναλλαγές σε, αντίστοιχες, εμπορικές επιχειρήσεις κάνοντας χρήση πλαστών χαρτονομισμάτων.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (9) πλαστά χαρτονομίσματα των (50) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (640) ευρώ, (35) δολαρίων Η.Π.Α και (244) LEU Ρουμανίας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η 44χρονη οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]