ΣΚΑΦΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ | Με 3 Ρώσους επιβατες και Έλληνα κυβερνήτη

Οπως μεταδίδει απο τη Ζάκυνθο το imerazante.gr,τύχη βουνό είχαν τέσσερις επιβαίνοντες σε 12μετρο σκάφος αναψυχής το οποίο βυθίστηκε στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, κοντά στις Αλυκές, τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι επιβαίνοντες, 3 άτομα ρωσικής καταγωγής και ο Ελληνας κυβερνήτης, πραγματοποιούσαν πλου από την Κεφαλονιά προς τη Ζάκυνθο αλλά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το σκάφος τους εμφάνισε βλάβη και τελικά βυθίστηκε.



Οι τέσσερις επιβαίνοντες βρέθηκαν στο νερό! Φίλος τους, που τους ανέμενε το νησί μας, ανησυχώντας με την καθυστέρησή τους, ειδοποίησε το Λιμενικό και έκτοτε ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησής τους. Τελικά το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε του τέσσερις ναυαγούς, στο θαλάσσιο χώρο των Αλυκών, χωρίς σωσίβια ή άλλα σωστικά μέσα, και σε κατάσταση υποθερμίας.
Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο για να καταθέσουν, ενώ το βυθισμένο σκάφος τους ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό, στο λιμάνι των Αλυκών. Ερευνα για τα ακριβή αίτιατου  συμβάντος διενεργείται από τις λιμενικές αρχές.
πηγη imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]