[Ελλάδα]Jumbo και super market στον ίδιο χώρο απο τον Σεπτέμβρη

Έως τα τέλη Σεμπτέβρη αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών της κατασκευής του νέου πολυκαταστήματος !


Συγκεκριμένα η εταιρεία Ρουμελιώτης, συνεργάτης Ν.Ηλείας με την εταιρεία Jumbo, κατασκευάζει και θα λειτουργήσει έναν μοναδικό  πολυχώρο!
 Σε συνέντευξη που πραγματοποίησε ο κ.Ρουμελιώτης στο iliaoikonomia.gr ανέφερε οτι ο ενιαίος πολυχώρος των 1.600τ.μ. θα περιλαμβάνει ένα οργανωμένο κατάστημα παιχνιδιών (1.100τ.μ.) και την συστέγαση Super Market Ρουμελιώτης με είδη διατροφής, είδη μαναβικής καθώς και κρεοπωλείου και αρτοσκευασμάτων (500τ.μ.) ενώ θα υπάρξουν και γραφεία διοίκησης. 
Οι εργασίες έχουν προχωρήσει σημαντικά και συνεχίζονται με πολύ εντατικούς ρυθμούς καθημερινά ώστε εντός του Σεπτεμβρίου "ν'ανοίξει τις πύλες του" προσφέροντας έναν υπερσύγχρονο πολυχώρο. Το ενδιαφέρον είναι ήδη πολύ μεγάλο απο πολίτες της Ηλείας αλλά και ευρύτερης περιοχής. Αναμένεται να προσελκύσει κόσμο και απο την περιοχή της Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς καθώς το λιμάνι της Κυλλήνης απέχει μόνο λίγα χιλιόμετρα απο την συγκεκριμένο πολυχώρο και αποτελεί μια καλή και αξιόπιστη λύση για αγορές παιχνιδιών και όχι μόνο.
Ο πολυχώρος, που βρίσκεται στην Ε.Ο.Πατρών-Πύργου στο ύψος της Γαστούνης αναμένεται να απασχολήσει περίπου 40 άτομα απο την τοπική αγορά συμβάλλοντας σημαντικά στην μείωση της ανεργίας της περιοχής.  
Υπάρχει ήδη πρόβλεψη για μελλοντική ανάπτυξη του πολυχώρου (περίπου άλλα 1.000τ.μ.) ώστε να στεγάσει και άλλες επιχειρήσεις (ηλεκτρονικών ειδών, ειδών τεχνολογίας κτλ.). 
Οι ενδιαφερόμενοι για θέση εργασίας στον όμιλο επιχειρήσεων Ρουμελιώτης μπορούν να στέλνουν βιογραφικό στο biografiko@roumeliotis-sm.gr ή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]