Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 27 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 26 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 27 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου πρόσκαιρα το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.
 meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]