ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ζάκυνθος:Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονος που χτυπήθηκε απο ταχύπλοο στο κεφάλι Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε, λίγο μετά τις 6 σήμερα (23.07.2016) το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου το 7χρονο ζακυνθινής καταγωγής παιδί, που μισή ώρα περίπου νωρίτερα είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι όταν ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος το χτύπησε 20 μέτρα από την αμμουδιά στο Λιμανάκι του Τσιλιβί στη Ζάκυνθο. Μάλιστα, οι γιατροί αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες έκριναν πως λόγω των σοβαρών χτυπημάτων που είχε στο κεφάλι έκριναν επιβεβλημένο να μεταφερθεί εκτός νησιού και αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του.
Όλα ξεκίνησαν μετά τις 5.30 σήμερα το απόγευμα οπότε και οι λουόμενοι στην παραλία Λιμανάκι στο Τσιλιβί Ζακύνθου είδαν στην κυριολεξία το Χάρο με τα μάτια τους.



Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες όσοι απολάμβαναν εκείνη τη στιγμή το απογευματινό μπάνιο τους είδαν ξαφνικά να κατευθύνεται από τη θάλασσα προς την αμμουδιά ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος και σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε γίνει το τραγικό συμβάν. Ωστόσο, από τα στοιχεία που συνέλεξε το λιμεναρχείο Ζακύνθου που έφτασε αμέσως στο σημείο μετά απόενημέρωση που έγινε από λουόμενους, διαπιστώθηκε πως λίγο πριν στο σκάφος επέβαινα τρια άτομα, ζακυνθινής καταγωγής εκ των οποίων τα δυο έχουν συλληφθεί ενώ το τρίτο αναζητείται. Όσον αφορά στα αίτια κάτω από τα οποία έγινε το γεγονός με επιφύλαξη μεταφέρουμε πως οι συλληφθέντες επικαλέστηκαν πως «το σκάφος είχε κολήσει σε βράχια και οι δυο από εμάς κατεβήκαμε να το ξεκολήσουμε. Ξαφνικά το είδαμε να αυξάνει ταχύτητα και από εκεί και πέρα έγινε ότι έγινε».

πηγη και φωτο imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]