ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα: Σφοδρή σύγκρουση 3 οχημάτων στην περιφερειακή οδό Αγιο είχαν οι οδηγοί [photos]

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν απο λίγο στην περιφερειακή οδό Ιωαννίνων στη διασταύρωση Σταυρακίου στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών ,όταν κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες  τρία οχήματα ,ένα Ι.Χ.Ε που ήταν σταματημένο στα φανάρια για να στρίψει προς τις φυλακές Σταυρακίου  ,ένα επαγγελματικό φορτηγάκι και μία νταλίκα  συγκρούστηκαν διαδοχικά .
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές κυρίως στο επαγγελματικό όχημα, ενώ το ευτύχημα ήταν πως  οι οδηγοί στάθηκαν τυχεροί και δεν σημεiώθηκε  σοβαρός τραυματισμός .
Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία ,η ΠΥ Ιωαννίνων που δεν χρειάστηκε τελικώς να επιχειρήσει καθώς δεν υπήρχε εγκλωβισμός  καθώς και 2 Μηχανές Αμεσης Επέμβασης του ΕΚΑΒ
Ανδρες της Τροχαίας ρύθμιζαν  για κάποια ώρα την κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων, ενώ τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων .
Ιδιαίτερα προσεχτικοί οφείλουν να είναι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο ,καθώς είναι αρκετά τα τροχαία που σημειώνονται με τα περισσότερα απο αυτά να είναι σοβαρά και κάποια δυστυχώς θανατηφόρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]