[ΕΛΛΑΔΑ]Νταλίκα σκόρπισε τον θάνατο στην Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου

Τροχαίο δυστύχημα με δύο τουλάχιστον τραυματίες και δύο νεκρούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης στην Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν συγκρούστηκαν δύο νταλίκες οι οποίες κινούνταν στο ρεύμα προς Κόρινθο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η μία νταλίκα προσέκρουσε στην άλλη, παραμένουν αδιευκρίνιστες. Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα δύο βαριά οχήματα πέρασε το διαχωριστικό στηθαίο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, περνώντας το τσιμεντένιο διαχωριστικό σκορπίζοντας το θάνατο σε αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα είναι ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης των δύο βαρέων οχημάτων. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμη δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Οι αρχικές πληροφορίες ότι από την σύγκρουση υπάρχουν δύο νεκροί επιβάτες αυτοκινήτων δεν επιβεβαιώνονται από τις αστυνομικές αρχές και νοσοκομειακές πηγές.
Ως αποτέλεσμα του πρωτοφανούς δυστυχήματος η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού στο ύψος της Κινέτας έχει διακοπεί.
Οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος είναι σοκαριστικές 

Νεότερη ενημέρωση 

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κινέττας.















πηγη korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]