Άθεοι: Ειρωνείες για τους Χριστιανούς και πάρτυ κρεατοφαγίας απόψε Μεγάλη Παρασκευή!

Με μία ειρωνική ανακοίνωση, η Ένωση Άθεων Ελλάδας καταγγέλει υβριστικά τηλεφωνήματα από πιστούς στα καταστήματα που έχουν επιλεγεί για τον αποψινό "Φανερό Δείπνο" που διοργανώνουν! Το... πάρτυ κρεατοφαγίας, θα γίνει κανονικά σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στο Θησείο.
Η Ένωση Άθεων Ελλάδας, έχει εκδώσει μία ανακοίνωση, με την οποία καταφέρεται εναντίον κάποιων πιστών, που όπως καταγγέλει τηλεφωνούν στα καταστήματα που έχουν επιλεγεί για τον αποψινό "Φανερό Δείπνο", όπως έχουν ονομάσει την εκδήλωση για να βρίσουν και να απειλήσουν τους εργαζόμενους!
Είναι μία απόφαση που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Η Ένωση Άθεων αποφάσισε απόψε, Μεγάλη Παρασκευή, να διοργανώσει ένα δείπνο από το οποίο δεν θα λείπει το κρέας.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρονταν πως "η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί όλες και όλους στον «Φανερό Δείπνο», την Παρασκευή 29-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ. Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων".

Ωστόσο η Ένωση Άθεων έχει εκδώσει και μία νέα ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι των καταστημάτων που επελέγησαν για τον αποψινό "Φανερό Δείπνο" και ως εκ τούτου, όπως τονίζεται, "σας καλούμε να απευθύνετε τις βρισιές, τις απειλές και λοιπές ασχήμιες σε εμάς, και όχι στους εργαζόμενους/υπευθύνους των καταστημάτων".

Μάλιστα η ανακοίνωση καταλήγει με την εξής σημείωση: "Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε το πνεύμα της πίστης σας να σας αγγίξει έστω και λίγο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η Ένωση Αθέων θα ήθελε να ενημερώσει το φιλάδελφο κοινό το οποίο εκφράζει την χριστιανική του αγάπη ποικιλοτρόπως μέσω τηλεφώνου και κάθε πρόσφορου τρόπου στα καταστήματα που έχουν αποφασίσει να φιλοξενήσουν την εκδήλωση μας:

Τα καταστήματα, οι υπάλληλοι τους, και οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν επιλεγεί επειδή μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις με την Ένωση Αθέων (δεν τις μοιράζονται, δεν είναι καν άθεοι οι άνθρωποι), αλλά επειδή λόγω επαγγελματισμού δεν κάνουν διακρίσεις στους πελάτες τους με βάση τις θρησκευτικές τους επιλογές.

Συνεπώς, σας καλούμε να απευθύνετε τις βρισιές, τις απειλές και λοιπές ασχήμιες σε εμάς, και όχι στους εργαζόμενους/υπευθύνους των καταστημάτων.
Το τηλέφωνο μας, είναι 2118003666.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε το πνεύμα της πίστης σας να σας αγγίξει έστω και λίγο".
πηγη newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]