[ΗΠΕΙΡΟΣ]Συνελήφθησαν στα Κτίσματα Ιωαννίνων, τέσσερις παράνομοι μετανάστες Οι διακινητές αναζητούνται

Συνελήφθησαν στα Κτίσματα Ιωαννίνων,  τέσσερις παράνομοι μετανάστες, τους οποίους  επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας διακινητές, που αναζητούνται
Συνελήφθησαν, χθες (05-02-2016) το πρωί κοντά στα Κτίσματα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, τέσσερις παράνομοι μετανάστες, τους οποίους θα προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ..Ε αυτοκίνητο, διακινητές που αναζητούνται.
Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων (γέφυρα Κατούνας), ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο  και διαπίστωσαν ότι εκείνη τη στιγμή επιβιβάζονταν σε αυτό τέσσερα άτομα.
Κατά την προσπάθεια ελέγχου του οχήματος, ο οδηγός του αυτοκινήτου μαζί με ένα ακόμη άτομο, τράπηκαν σε φυγή πεζοί, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο και δασώδες της περιοχής. 
Ακολούθως, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές επιχείρησαν να προωθήσουν στην ενδοχώρα, τέσσερις λαθρομετανάστες, υπηκόους Αλβανίας, (τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 52, 45, 55 και 26 ετών αντίστοιχα) οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι διακινούμενοι έδωσαν στους διακινητές συνολικά το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ πριν την επιβίβασή τους και μετά την επιτυχή έκβαση της μεταφοράς, θα τους καταβάλλονταν επιπλέον 400 ευρώ. 
Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι σε βάρος του 55χρονου και της 26χρονης εκκρεμούσαν  μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 57χρονου υπηκόου Ρουμανίας, ο οποίος αναζητείται. 
φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]