Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Συναφών Επαγγελμάτων Τζουμέρκων: Συνάντηση με την Ολγα Γεροβασίλη


Διαβεβαιώσεις της Όλγας Γεροβασίλη για θετική ανταπόκριση εκ μέρους  της κυβέρνησης στα αιτήματα της Ένωσης Επαγγελματιών Τζουμέρκων 

       Σε θετικό κλίμα και με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας διεξήχθη το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην Άρτα η συνάντηση του προεδρείου της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Συναφών Επαγγελμάτων Τζουμέρκων (Ε.Τ.Ε.Σ.E.Τ.) με τη συμπατριώτισσα, κυβερνητική εκπρόσωπο και αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης στη Περιφέρεια Ηπείρου, Όλγα Γεροβασίλη. 
      Κατά τη διάρκεια συζήτησης, οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών υπέβαλαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους, ζητώντας να αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα -κυρίως σε επίπεδο υποδομών-που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατοίκων στα Τζουμέρκα και αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη της περιοχής.
Συγκεκριμένα, υπέδειξαν την ανάγκη να δρομολογηθούν επιτέλους οι διαδικασίες για τη βελτίωση της 2ης επαρχιακής οδού (Πηγάδια-Άγναντα-Πράμαντα) ως συνέχεια της προωθούμενης σύνδεσης με την Ιόνια Οδό από τον κόμβο Τερόβου. 
Επισημάνθηκε επίσης, η αισθητή καθυστέρηση που παρατηρείται στις απαιτούμενες εργασίες για την αναστήλωση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας.
Οι επαγγελματίες υπενθύμισαν μάλιστα στην κυβερνητική εκπρόσωπο τη ρητή δέσμευση που είχε αναλάβει για αυτό το θέμα ο πρωθυπουργός.
 Ένα άλλο ζήτημα που απασχόλησε τη συζήτηση ήταν η προοπτική καλύτερης οδικής επικοινωνίας των Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων.
      Τέλος, οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών ζήτησαν τη συμβολή της κυβέρνησης για την τουριστική προβολή των Τζουμέρκων στο εξωτερικό.
      Η κυβερνητική εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματα θα εξεταστούν με θετική διάθεση και ότι η ίδια θα συμβάλει προσωπικά προς αυτή την κατεύθυνση. 
      Το επόμενο διάστημα, το προεδρείο της Ένωσης επαγγελματιών θα επιδιώξει σειρά επαφών με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη των αρμόδιων υπουργείων, ώστε να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Το προεδρείο της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Συναφών Επαγγελμάτων Τζουμέρκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]