[ΕΛΛΑΔΑ]Σε κλίμα οδύνης το ετήσιο μνημόσυνο του Βαγγέλη όλης της Κρήτης[βίντεο-]

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από εκείνη την ημέρα, που εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης από το Ρέθυμνο, αλλά οι πληγές τόσο των δικών του ανθρώπων όσο και των συγχωριανών και φίλων του δεν έχουν κλείσει για τον άδικο και τραγικό τρόπο, με τον οποίο έφυγε από τη ζωή.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του βρέθηκαν σήμερα  στο Σελί Ρεθύμνου, όπου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Βαγγέλη, του φοιτητή, που αναζητούσε για δύο μήνες ολόκληρη η Ελλάδα.

Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μελών της οικογένεια του και των φίλων του, οι οποίοι ακόμη και σήμερα δε μπορούν να πιστέψουν τις εφιαλτικές στιγμές, που έζησε ο Βαγγέλης τους κατά την παραμονή του στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Μέχρι τώρα ένα μεγάλο γιατί βασανίζει την οικογένεια του, που περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν εκείνοι, που ευθύνονται για το θάνατο του παλικαριού.

Στο μεταξύ ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου του Βαγγέλη ανοίγει ξανά και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν καταθέσεις μαρτύρων.
cretapost.gr

upd 17.50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]