[ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ]Εξιχνιάστηκε μια ακόμη ληστεία καθώς και μια κλοπή σε εμπορικές επιχειρήσεις στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε μια ακόμη ληστεία καθώς και μια κλοπή σε εμπορικές επιχειρήσεις στην Κέρκυρα

Ταυτοποιήθηκε η δράση του 30χρονου που είχε συλληφθεί στις 04.02.2015 για αντίστοιχη περίπτωση στην Κέρκυρα

Σε μια ακόμη υπόθεση ληστείας και μιας κλοπής σε εμπορικές επιχειρήσεις στην πόλη της Κέρκυρας ταυτοποιήθηκε η δράση του 30χρονου που είχε συλληφθεί την Πέμπτη 04.02.2016, για αντίστοιχη περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, όταν ταυτοποιήθηκε η δράση του σε υπόθεση ληστείας σε φαρμακείο κατά την οποία είχε αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την εξέλιξη της συστηματικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας και την μεθοδική ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά την διερεύνηση αντίστοιχων περιστατικών, προέκυψε η εμπλοκή του 30χρονου σε ανάλογη περίπτωση.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκε, ακόμη μια υπόθεση ληστείας από εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα, κατά την οποία το βράδυ του Σαββάτου 12.12.2015, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από την υπάλληλο καταστήματος ψιλικών το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Επιπλέον, από την περαιτέρω διερεύνηση και αξιολόγηση των αστυνομικών ευρημάτων ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης μία ακόμη κλοπής κατά την οποία αφαίρεσε από εμπορική επιχείρηση το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 30χρονου θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]