ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[ΕΛΛΑΔΑ]Σέρβιραν... χαλασμένο φαγητό σε νοσοκομείο

Κατά τη διανομή του φαγητού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου νωρίς σήμερα το μεσημέρι,διαπιστώθηκε ότι οι μερίδες που επρόκειτο να μοιραστούν στους ασθενείς μύριζαν ιδιαίτερα άσχημα.

Κρίθηκε αμέσως απαραίτητο να αποσυρθούν, καθώς υπήρχε κίνδυνος για την υγεία των ασθενών.

Ήδη μετά το σάλο,έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάθος για το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Πληροφορίες της ΤΚ που έφερε στο φως της δημοσιότητας το περιστατικό,πριν από λίγο στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, αναφέρουν ότι πιθανότατα το πρόβλημα να εντοπίζεται στα κοτόπουλα που μαγειρεύτηκαν.

Για αυτό το λόγο μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνουν οι απαραίτητες αναλύσεις προκειμένου να απαντηθεί αν τα κοτόπουλα που χρησιμοποιήθηκαν για το φαγητό των ασθενών ήταν αλλοιωμένα.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο εκτελών χρέη διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ο οποίος διέταξε να γίνει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Σε επικοινωνία της τηλεόρασης Creta με τον κ.Γιώργο χαλκιαδάκη,ο ίδιος είπε, ότι "ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει κίνδυνος το φαγητό που επρόκειτο να μοιραστεί στους ασθενείς ήταν αλλοιωμένο. Ο ίδιος μας είπε ότι διέταξε να ερευνηθεί η υπόθεση ώστε να δοθούν απαντήσεις."
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]