[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:Επίσκεψη στο Δημαρχείο στελεχών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Επίσκεψη στο Δημαρχείο στελεχών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο και μέλη της δημοτικής αρχής, πραγματοποίησαν το μεσημέρι τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Πεταλωτής, συνοδευόμενοι από τοπικά στελέχη του κινήματος.
Στις συνομιλίες ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, τόνισε πως πάντοτε το δημαρχείο είναι ανοιχτό στους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και όπως σημείωσε είναι αναγκαία η συνεννόηση  του δημοκρατικού πολιτικού χώρου, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου δυστυχώς στη χώρα μας βρίσκουν έδαφος ακραίες φωνές και επικίνδυνος λαϊκισμός.
Σε ότι αφορά την Αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος επεσήμανε πως είναι αναγκαίο να κατανοήσει η κεντρική εξουσία πως πρέπει να στηριχθεί, καθώς στην Ελλάδα της κρίσης ανέλαβε ένα μεγάλο βάρος ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και μίλησε για μια αυτοδιοίκηση πραγματικά ανεξάρτητη και αυτοδύναμη.
Από την πλευρά του ο κ. Πεταλωτής σημείωσε πως μας χαροποιεί το ότι στο πρόσωπο του Δημάρχου Ιωαννίνων και των συνεργατών του βλέπουμε το θεσμό της αυτοδιοίκησης να έχει δυναμισμό και μαχητικότητα.
Ο κ. Καρχιμάκης τόνισε πως ο χώρος των Δημοκρατών Σοσιαλιστών κάνει ένα κύκλο επαφών ανά την Ελλάδα θέλοντας να αφουγκραστεί την κοινωνία και την αυτοδιοίκηση και επιδιώκοντας ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι απαλλαγμένος από αγκυλώσεις του παρελθόντος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]