[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:Καρναβαλικές εκδηλώσεις απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσικά!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά συνεχίζοντας το μεγάλο του έργο στο χώρο του πολιτισμού και της διάδοσης των εθίμων και της παράδοσης διοργανώνει καρναβαλικές εκδηλώσεις για την περίοδο από 12 και 13 Μαρτίου 2016.
Το καρναβάλι του Κατσικά είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται από το 1978 μέχρι σήμερα με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της πόλης των  Ιωαννίνων και αποτελεί ιδιαίτερο πόλο διασκέδασης για την περίοδο της Αποκριάς.
 Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών φέτος θα γίνει παρουσίαση και αναβίωση παλαιών αποκριάτικων εθίμων της Ηπείρου.
Σάββατο 12 Μαρτίου 4.00 μμ Παραδοσιακός Γάμος στη Πλατεία του Κατσικά και νωρίς το βράδυ Μεγάλο Μασκέ Πάρτι σε ρυθμούς Αποκριάς. 
Αποκορύφωμα των παραπάνω αποκριάτικων εκδηλώσεων θα είναι η Μεγάλη παρέλαση που θα γίνει στην κεντρική Λεωφόρο της Κατσικάς την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι και ο Μεγάλος Ηπειρώτικος χορός με την συμμετοχή όλου του κόσμου που παρευρίσκεται καθώς και με αναβίωση δρώμενων της Αποκριάς όπως η Νύφη και τα Γαϊτανάκια και παραδοσιακό γλέντι γύρω από την Τζαμάλα.
Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στην Καρναβαλική μας Παρέλαση να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά  στο τηλέφωνο 2651094039 από της 6-10μμ.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά διαθετει και βεστιάριο με Αποκριάτικες Στολές για όσους ενδιαφέρονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]