[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:Νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στην είσοδο της Καστρίτσας Συγκλονισμένοι οι φίλοι του που διασκέδαζαν εχθές μαζί του [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ]

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα  η Καστρίτσα στα Ιωάννινα όταν έγινε γνωστό πως ένας 47χρονος άνδρας κείτονταν νεκρός  σε αρδευτικό κανάλι στην είσοδο του χωριού.
Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του που βρέθηκαν στο σημείο ο άτυχος μεσήλικας είχε πάει βραδινές ώρες εχθές με την παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί στην Ανατολή και αργά το βράδυ ,οι φίλοι αποχαιρετήθηκαν και ο καθένας πήρε το αυτοκίνητό του για να γυρίσει σπίτι.

Ο 47χρονος πήρε το δρόμο για την Καστρίτσα, όταν κάτω απο  συνθήκες που διερευνώνται έπεσε με το όχημά του σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι .
Οι φίλοι του ,όπως δήλωσαν στο epirus-tv-news   που βρέθηκε στο σημείο ,μην γνωρίζοντας τι είχε συμβεί  και παρά τις συνεχείς κλήσεις τους καθόλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας  δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν .

Ενας συγχωριανός  του σήμερα  κινούμενος πεζός στην περιοχή μύρισε βενζίνη και  όταν πλησίασε στην άκρη του δρόμου είδε ένα Ι.Χ.Ε να βρίσκεται αναποδογυρισμένο και ο άνδρας να κείτεται έξω απο αυτό .

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία ΕΚΑΒ ,Π.Υ και άνδρες της σήμανσης προκειμένου να διερευνήσουν  τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος .

Ο άτυχος άνδρας διέμενε μαζί με την μητέρα του στην Καστρίτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]