ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

[ΗΠΕΙΡΟΣ] "Αρχισαν τα όργανα "...στην Ηγουμενίτσα ..Δημοτικό γλέντι...στο μπλόκο των αγροτών στην αφετηρία της Εγνατίας [-βίντεο]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν  απόψε απο τις 19.00  μέχρι τις 22.00 για 8η συνεχόμενη μέρα ,οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι  της Θεσπρωτίας ,στην αφετηρία της Εγνατίας  Οδού στην Ηγουμενίτσα.
Η συντονιστική επιτροπή των αγροτών, απήθυνε εχθές  κάλεσμα προς τους πολίτες, τις οργανώσεις και τους φορείς της περιοχής , να συμμετέχουν στην συγκέντρωση  και το κάλεσμα τους βρήκε  ανταπόκριση .
Για πρώτη φορά μάλιστα  το αποψινό  μπλόκο  έλαβε χώρα υπο  τους ήχους  των κλαρίνων ,καθώς μια ομάδα νεαρών μουσικών απο την Ηγουμενίτσα θέλοντας  να εκφράσουν και αυτοί την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των αγροτών ,πήραν τα κλαρίνα τους , ένωσαν τις φωνές τους και κατάφεραν  με αυτή τους την πρωτοβουλία  να δώσουν  μια  εντελώς διαφορετική νότα στο αποψινό αγροτικό μπλόκο!
Επισημαίνεται πως ο αγροτικός κόσμος και στη Θεσπρωτία είναι ανυποχώρητος σε διάλογο με τον Πρωθυπουργό ,αν πριν δεν αποσυρθεί το ασφαλιστικό .
"Φυσικά ο διάλογος είναι πάντα χρήσιμος,η κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα των αγροτών και είναι αυτή που πρέπει να δώσει λύσεις ,αλλά  στην παρούσα φάση μόνο απο μηδενική βάση  ο διάλογος μπορεί να  έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Το ασφαλιστικό -φορολογικό που θέλει να περάσει η κυβέρνηση θα είναι η απόλυτη καταστροφή,η ταφόπλακα  για  τους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα"δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του  epirus-tv-news ο κ.Ηλίας Μπάλος ,μέλος της συντονιστικής επιτροπής .
Αύριο το μεσημέρι  θα αποφασιστεί απο  την  συντονιστική επιτροπή των αγροτών η  κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ,με την αύξηση των ωρών στους αποκλεισμούς  των δρόμων ,να  θεωρείται και το πιο πιθανό σενάριο,ακολουθώντας  και οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Θεσπρωτίας τους αγρότες απο την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]