Οι επιστήμονες του ΙΤΕ Κρήτης έβαλαν γραβάτα στον...Τσίπρα με τη βοήθεια της Τεχνολογίας (vid+pics)

Δεν είναι μόνο ο Γιουνκέρ που κατάφερε να κάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας να έρθει σε επαφή με μια.... γραβάτα, με τις οποιες - ως γνωστόν - ο κ. Αλέξης Τσίπρας έχει κάκιστη σχέση.
Ούτε το δώρο που είχε κάνει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι ήταν αρκετό για να τον κάνουν να βάλει γραβάτα. Γιατί είναι αλήθεια πως οι εμφανίσεις του κ. Τσίπρα με γραβάτα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!
(Με το Γιουνκέρ και τη γραβάτα του)
(Κρατώντας του δώρο του Ματέο Ρέντσι...)
Οι επιστήμονες του ΙΤΕ Κρήτης όμως είναι από τους ελάχιστους που κατάφεραν να φορέσουν στον πρωθυπουργό γραβάτα, με τρόπο...ανώδυνο για τον ίδιο. Όλα έγιναν στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Εκεί, στο περίπτερο που είχε στηθεί και στο οποίο η επιστημονική ομάδα του ΙΤΕ παρουσίαζε το νέο της τεχνολογικό επίτευγμα, έκαναν την εμφάνιση τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Έίχαν την περιέργεια να δουν από κοντά τον τρόπο με τον οποιο κάποιος μπορεί να δοκιμάζει ρούχα χωρίς να τα φοράει. Ένα πρόγραμμα το οποίο παρουσιάστηκε μέσα από το CretePlus.gr στις 25 Νοέμβρη. Σύμφωνα με αυτό κάποιος μπορεί να στέκεται για παράδειγμα, μπροστά στη βιτρίνα ενός καταστήματος και μεσα από μια προηγμένη τεχνολογία να ...δοκιμάζει τα ρούχα που επιθυμεί!
Αυτό που έγινε λοιπόν στο περίπτερο του ΙΤΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν να βάλουν μια φωτογραφία του κ. Τσίπρα μπροστά από το μηχάνημα και να του διαλέξουν μια ωραία γραβάτα, την οποία και του...φόρεσαν!
Έτσι ο πρωθυπουργός, έστω και μέσω αυτού του τρόπου φόρεσε μια φορά ακόμη γραβάτα, χωρίς ο ίδιος να πάει κόντρα στις ενδυματολογικές του προτιμήσεις.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί και εφαρμόζεται το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα του ΙΤΕ


πηγη creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]