ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:"Μύρισαν" Χριστούγεννα Το ξύλινο δέντρο στην πλατεία που έκλεψε την παράσταση!![φωτο-βίντεο]

Ιωάννινα:Ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ιωαννιτών ,στην κεντρική Πλατεία της πόλης .
Αρκετός ήταν ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου  και βρέθηκε στην πλατεία απο νωρίς περιμένοντας να δει το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο .
Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος ένα διαφορετικό απο τα συνηθισμένα   δέντρο στέκει στο κεντρικότερο σημείο της πόλης σηματοδοτώντας  την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων!

Το  ξύλινο δέντρο  του Γιάννη Κράβαρη που έκλεψε την παράσταση 

Το  ξύλινο  δέντρο της πλατείας   ,που σχεδίασε ο Γιάννης Κράβαρης   έχει ύψος 8μ και διάμετρο 5,50μ. Είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ θαλάσσης έξι επιφανειών, πάχους 4cm η κάθε μια. Σε κάθε πλευρά του δέντρου υπάρχουν 6 ανοίγματα κυκλικής διατομής,  ώστε να απορροφώνται οι πιέσεις του αέρα.
Το δέντρο στηρίζεται σε σιδερένιο σκελετό. Η βάση είναι 5.50μ από κιλοδοκό πάχους 50mm x 50mm πακτωμένη στο έδαφος.  Στο κέντρο του υψώνεται μια κάθετη σωλήνα φ 159mm  που φέρει επάνω της παράλληλους κυλοδοκούς  πάχους 40mm x 20mm.
 Το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών και  έτυχε θερμής υποδοχής απο τον κόσμο  ,που "αγκάλιασε " τη διαφορετικότητά του .

Κλόουν για τα παιδιά ,εκρηκτικές fortissimο μάγεψαν τους μεγαλύτερους!

Οι μικροί φίλοι απόλαυσαν τα παιχνίδια με τον κλόουν ,ενώ   το εκρηκτικό γυναικείο κουαρτέτο Fortissimo, που μάγεψε με τους ήχους των βιολιών του ,συνόδευε μουσικά διαίτερη παράσταση εναέριων πανιών!


Καλά Χριστούγεννα !
 Και κάπως έτσι ξεκίνησαν  απόψε και επίσημα τα Χριστούγεννα    στα Ιωάννινα , με τις εκπλήξεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται απο τον Δήμο να είναι πολλές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]