ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Το ΠΑΜΕ για τη σημερινή συγκέντρωση των συνταξιούχων

Σήμερα Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2015 πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων συγκέντρωση συνταξιούχων όλων των ταμείων. Μετά από σύντομη αναφορά στο ασφαλιστικό και την  τρέχουσα κατάσταση εγκρίθηκε ψήφισμα με τα αιτήματα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων. 
 Ακολούθησε μαχητική πορεία προς την Περιφέρεια. Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων πήγε στον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη, του οποίου η συμπεριφορά ήταν αχαρακτήριστη (διέταξε και φώναζε να κλείσουν οι πόρτες για να μη μπουν μέσα οι συνταξιούχοι, αφού δήθεν τους μπέρδεψε με αναρχικούς). Στη συνέχεια δέχτηκε την αντιπροσωπεία και  χωρίς καν να ασχοληθεί με τα αιτήματα των συνταξιούχων, έδωσε τις γνωστές τετριμμένες απαντήσεις ότι δεν έχει το κράτος λεφτά, τίποτα δε δουλεύει, η κατάσταση είναι δύσκολη κλπ.
Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται η στάση της Τοπικής Διοίκησης ως μηχανισμός του κράτους, που, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα και κυβέρνηση στηρίζουν οι εκλεγμένοι, έχουν χρόνο και λεφτά για τους μεγαλοεπιχειρηματίες, αλλά όχι για τους φτωχούς συνταξιούχους.  
Οι συνταξιούχοι δε σκύβουν το κεφάλι και ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού για την απεργιακή κινητοποίηση στις 3 Δεκέμβρη με αιχμή το ασφαλιστικό και τα άλλα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]