[ΗΠΕΙΡΟΣ]Αλώβητο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων απο την χθεσινοβραδινή καταιγίδα.Προβλήματα σε Πληκάτι ,Ζαγόρι ,Κόνιτσα και Δήμο Δωδώνης .

Η ισχυρή βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας δημιούργησε προβλήματα όχι στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων αλλά στα γύρω χωριά 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας,η καταιγίδα προκάλεσε καθιζήσεις ,πτώσεις βράχων με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο Ζαγόρι ,την Κόνιτσα και τα Τζουμέρκα.

Ο Δήμος Δωδώνης επλήγη και απο ανεμοστρόβιλο με αποτέλεσμα να ξηλωθούν στέγες σπιτιών ,ειδικότερα στην Αρτοπούλα και και τον Αγιο Ανδρέα όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού 20 ατόμων απο ξενώνα στο Πληκάτι Κόνιτσας ο οποίος αποκλείστηκε απο υπερχείληση χειμάρρου και πτώσης βράχου 
Στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν σημειώθηκαν προβλήματα,με εξαίρεση  ένα σημείο στην παραλίμνια περιοχή στο ύψος της Κυρά Φροσύνης απο συγκεντρωμένα ύδατα βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης η οποία αποκαταστάθηκε σε σχετικά  σύντομο χρονικό διάστημα 
Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε απο το Δήμο Ιωαννιτών .

 Διακοπή νερού 

Εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ, έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΙ στην Κρύα. 
Το γεγονός αυτό προκαλεί μείωση της πίεσης του νερού στα χαμηλά σημεία της πόλης και διακοπή νερού στα ψηλότερα σημεία.
Από τη ΔΕΗ γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης και σύμφωνα με την ενημέρωση θα υπάρξει αποκατάσταση σε μισή ώρα (11.30 με 12).

Παρ’ όλα αυτά κι επειδή θα απαιτηθούν περίπου τρεις ώρες για να γεμίσουν και πάλι οι δεξαμενές στο αντλιοστάσιο, από η ΔΕΥΑΙ ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι τα προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης θα αποκατασταθούν αργά το μεσημέρι.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]