ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Παράνομοι ταξιδιώτες στα αεροδρόμια των Ιονίων Νήσων,

Διαδοχικές συλλήψεις αλλοδαπών, στα αεροδρόμια των Ιονίων Νήσων, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκές χώρες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν χθες (01.09.2015) στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου συνολικά τέσσερις αλλοδαποί, τρείς υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράκ, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις αφορούσαν τον εντοπισμό κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, 32χρονου υπηκόου Ιράκ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, τριών υπηκόων Συρίας, δύο 21χρονων και ενός 17χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου καθώς και ενός ακόμη 42χρονου Σύριου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Κεφαλληνίας.

Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων σχηματίσθηκαν, δικογραφίες για τα αδικήματα της κατοχής και χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και της παράνομης εξόδου από τη χώρα.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 32χρονου υπηκόου Ιράκ, που συνελήφθη στον Αερολιμένα της Κέρκυρας, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Πειραιά.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]