ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Αγώνας δρόμου να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση και η υπουργός Παιδείας Φρόσω Κιάου προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά στις 11 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο "Ant1" σύμφωνα με υπολογισμούς εκπαιδευτικών τα κενά τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Μόνο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με "χάρτη" που έφτιαξε ο αιρετός δάσκαλος Βασίλης Παληγιάννης τα κενά ξεπερνούν τις 14.000 με βάση επίσημα στοιχεία των υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας.

Οπως σημεώνει η dealnews,αν υπολογίσει κανείς και τις αναμενόμενες ελλείψεις στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, κυρίως στις βασικές ειδικότητες όπως μαθηματικοί, φυσικοί, χημικοί, φιλόλογοι κ.λπ. λόγω και των πολλών συνταξιοδοτήσεων των τελευταίων ετών, τότε ο αριθμός των 20.000 κενών ενδεχομένως να ξεπεραστεί.

Ωστόσο, κατά τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημήτρη Χασάπη, τα κενά δεν είναι όσα υποστηρίζουν οι εκπαιδευτικοί και δεν ξεπερνούν τις 16.000 συνολικά σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]