(ΕΛΛΑΔΑ)Δύο αυτοκτονίες απόστρατων στρατιωτικών μέσα σε τρεις ημέρες

Ολοένα συχνότερα ο θάνατος χτυπά την πόρτα όχι μόνο των ενεργών αλλά και των απόστρατων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Μετά το κύμα των αυτοκτονιών μεταξύ των φαντάρων και των ενεργεία στρατιωτικών, τραγικό ρεκόρ αποτελεί η απονενοημένη πράξη δύο απόστρατων στρατιωτικών μέσα σε 3 μέρες.
Όπως αποκαλύπτει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων "Σπάρτακος" και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, αξιωματικός εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας που νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας αυτοκτόνησε πέφτοντας από όροφο του νοσοκομείου. Βρέθηκε τραυματισμένος στις 4:15 π.μ. και εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αλλά κατέληξε στις 05:05.
Την Τετάρτη, άλλος άλλος ένας στρατιωτικός αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με καταγραφές του συμβάντος από τοπικά ΜΜΕ, "Βρήκαν κρεμασμένο σε δέντρο πρώην στρατιωτικό".
Τέλος στη ζωή του με δραματικό τρόπο έδωσε ένας 49χρονος αποστρατευμένος στρατιωτικός. Όπως γράφει το cretalive.gr, "σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 49χρονος άνδρας που πριν από λίγους μήνες είχε αποστρατευτεί πήρε ένα σχοινί και κρεμάστηκε σε ένα δέντρο σε αγροτική περιοχή στις Μελέσσες. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απελπισμένη πράξη δεν έχουν γίνει γνωστοί ενώ ο ίδιος δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα".
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]