ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΕΛΛΑΔΑ)7 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος!

Σε εικοσιτετράωρη απεργία απο σήμερα  οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» οι οποίοι μένουν απλήρωτοι εδώ και εφτά μήνες, λόγω της «ανυποχώρητης και αδιάλλακτης» στάσης της εργοδοσίας της εφημερίδας, η οποία «επιμένει να απορρίπτει προτάσεις των εργαζομένων για την αποπληρωμή δεδουλευμένων και άλλων αμοιβών που τους οφείλει».


Οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό προσωπικό της ΕΒΕ ΑΕ προχώρησαν με ανακοίνωσή τους στην κήρυξη της απεργίας «διεκδικώντας την επαναφορά σε συνθήκες εργασιακής ομαλότητας». Η απεργία των εργαζομένων  ξεκίνησε σήμερα  τις 09:00 - τις 09:00 του το πρωί του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο από την εργοδοσία την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ενώσεων των εργαζομένων: 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανυποχώρητη και αδιάλλακτη η εργοδοσία της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», επιμένει να απορρίπτει προτάσεις των εργαζομένων για την αποπληρωμή δεδουλευμένων εφτά μηνών και άλλων αμοιβών που τους οφείλει.

            Επιπλέον, δεν εγκαταλείπει τη διχαστική τακτική της, καταβάλλοντας κάποια ελάχιστα χρήματα μόνο σε όσους εργαζόμενους δεν έχουν ασκήσει το δικαίωμα της επίσχεσης εργασίας.

Για τους λόγους αυτούς και διεκδικώντας την επαναφορά σε συνθήκες εργασιακής ομαλότητας, δημοσιογράφοι και τεχνικό προσωπικό της ΕΒΕ ΑΕ απεργούν από τις 09:00 της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου ως τις 09:00 του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου, και ζητούν από την εργοδοσία:

·         Να καταβάλει σε όλους τους εργαζόμενους τους μισθούς που τους χρωστάει.

·         Να τηρήσει εφεξής στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων και του νόμου.

.

Τα Διοικητικά Συμβούλια

 πηγη seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]