(ΗΠΕΙΡΟΣ)Ιωάννινα:Ετήσια Γαστρεντερολογική Διημερίδα 4-6 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο GRAND SERAI

ΕΤΗΣΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ
4-6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015,
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND SERAI ΙΩΑΝΝΙΝΑ


Για 8η συνεχή χρονιά, με όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον και συμμετοχή, το Ινστιτούτο Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας (ΙνΕΠΗΓ) σε συνεργασία με τη Γαστρεντερολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν στις 4-6 Σεπτεμβρίου 2015 στη πόλη των Ιωαννίνων (ξενοδοχείο Grand Serai),  Γαστρεντερολογική Διημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την επιστημονική εποπτεία και προεδρεία του Καθηγητού Παθολογίας , Γαστρεντερολόγου – Ηπατολόγου ,  Ε.Β. Τσιάνου. 
Σε όλους τους επιστήμονες που θα παρακολουθήσουν τη Διημερίδα θα χορηγηθούν 11 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. 
Μέσα από τη διημερίδα αυτή, ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και νοσηλευτές και διατροφολόγοι, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε ιδιαίτερα σημαντικούς τομείς της γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας και να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες Ελλήνων και ξένων ομιλητών προσκεκλημένων.

Η εγγραφή για τη συμμετοχή στις εργασίες της Διημερίδας είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η Τελετή Έναρξης και η Εναρκτήρια Ομιλία της Διημερίδας έχουν προγραμματιστεί για τη Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30.
Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Διημερίδας: www.internal-medicine.gr 
Ο πρόεδρος της Διημερίδας Καθηγητής Ε. Β. Τσιάνος καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα βρίσκονται στη διάθεση των δημοσιογράφων για ερωτήσεις, το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 στην αίθουσα  "Ευεργετών"  στο Ξενοδοχείο Grand Serai.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]