Η 12χρονη που ξεπέρασε τον Αϊνστάιν!

Η Lydia Sebastian είναι μόνο 12 ετών και κατάφερε σε ένα τεστ ευφυΐας που περιέγραψε ως "εύκολο" να ξεπεράσει τον Άλμπερ Αϊνστάιν και τον Στίβεν Χόκινγκ.
Μετά από γκρίνια ενός χρόνου από τη μητέρα της Erica, η Lydia αποφάσισε να κάνει το περίφημο τεστ Mensa κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. 

Οι γονείς της δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έλαβαν τα αποτελέσματα και έπιασε σκορ 162. Πρόκειται για την κορυφαία βαθμολογία που μπορεί κανείς να επιτύχει στο Cattrall III B paper ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως τόσο ο Αϊνστάιν όσο και ο Χόκιγνκ έχουν πετύχει σκορ 160. 

"Στην αρχή ήμουν πολύ νευρική. Όταν ξεκίνησα και είδα ότι ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι περίμενα χαλάρωσα", σημείωσε η 12χρονη Lydia. 

Στο τεστ, όπως ανέφερε, εξετάστηκαν οι γλωσσικές της δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων αναλογιών, ορισμών και αίσθησης της λογικής της.

"Είχε ψάξει για τα IQ τεστ και έδειχνε το ενδιαφέρον της για αυτά. Μιλούσε στη γυναίκα μου και έτσι τη πρότεινε να το δοκιμάσει. Μιλούσε επί ένα χρόνο για αυτό. Πήραμε τα αποτελέσματα την Παρασκευή. 

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και ο Στίβεν Χόκινγκ σκόραραν 160. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το πίστευα πραγματικά", σημείωσε ο πατέρας της Arun που είναι ακτινολόγος στο Colchester General Hospital. 
via:newsit.gr

Πηγή: gazette-news.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]