(ΚΟΣΜΟΣ)Ιταλία:H μεγαλειώδης κηδεία του αρχινονού της Ιταλίας που προκάλεσε σάλο(απίστευτο βίντεο!!!)


Δείτε το απίστευτο βίντεο πατώντας εδώ
Πολιτικές αντιδράσεις και μεγάλες αναφορές στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έχει προκαλέσει η επισημότητα με την οποία τελέσθηκε, χθες, η κηδεία του Βιττόριο Καζαμόνικα.

Πρόκειται για ισχυρό μέλος μιας οικογενείας, η οποία, σύμφωνα με τους δικαστικούς, ευθύνεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, χρηματικούς εκβιασμούς, τοκογλυφία και διακίνηση ναρκωτικών.

Στην είσοδο της εκκλησίας που επελέγη για την κηδεία, σε νότια περιοχή της Ρώμης, τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με τον νεκρό ντυμένο με άσπρα ρούχα, σαν τον πάπα, και την φράση «είσαι ο νέος βασιλιάς της Ρώμης, τώρα πρέπει να κατακτήσεις τον ουρανό».

Το φέρετρο μεταφέρθηκε στον ναό με πολυτελή άμαξα με άλογα και την ώρα που έμπαινε στην εκκλησία ένα ελικόπτερο πετούσε ροδοπέταλα και τριαντάφυλλα στον γύρω χώρο. Δεν έλειψε μουσική από το έργο ο Νονός, με τον Αλ Πατσίνο στον ρόλο του Ντον Βίτο Κορλεόνε.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια νέα «μαφία», η οποία διατηρεί σχέσεις με την πανίσχυρη μαφία της Καλαβρίας, την Ντράγκετα, και της Νάπολης, την Καμόρρα. Οι Καζαμόνικα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές έρευνες διαθέτουν περίπου τριάντα βίλλες που χτίστηκαν αυθαίρετα στην ιταλική πρωτεύουσα και ευθύνονται για χρηματικούς εκβιασμούς σε βάρος μεγάλου αριθμού εμπόρων. Πρόκειται για οικογένεια ιταλών αθίγγανων που εγκαταστάθηκαν στην Αιώνια Πόλη κατά την δεκαετία του εβδομήντα.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο, ζήτησε από τον νομάρχη της Ρώμης να του παρουσιάσει μια αναλυτική έκθεση σχετικά με το συμβάν. Ο δε ιερέας, που τέλεσε την κηδεία, δηλώνει ότι δεν γνώριζε ποιος ακριβώς ήταν ο νεκρός.

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε και ο δήμαρχος της Ρώμης, Ινιάτσιο Μαρίνο, όπως και ο Ματτέο Ορφίνι, πρόεδρος του κεντροαριστερού «Δημοκρατικού Κόμματος» του πρωθυπουργού Ματτέο Ρέντσι.

Αναμένεται να εξακριβωθεί, τώρα, πως κατέστη δυνατόν να οργανωθεί μια τόσο μεγαλοπρεπής τελετή από την συγκεκριμένη οικογένεια, οκτώ μέλη της οποίας συνελήφθησαν τον περασμένο Μάρτιο με την κατηγορία της τοκογλυφίας.
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]