(ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ)Συλλήψεις στην Κέρκυρα για ηχορύπανση, οπλοκατοχή, κατοχή κάνναβης κ.α

Συνεχίζονται οι δράσεις πρόληψης της παραβατικότητας στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν και εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος πέντε ατόμων, ημεδαπών και αλλοδαπών, για ηχορύπανση, για οπλοκατοχή, κατοχή κάνναβης και άλλες παραβάσεις

Εκτεταμένοι έλεγχοι συνεχίζονται να πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα από κλιμάκια διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Κέρκυρας.

Αναλυτικότερα κατά τους ελέγχους που αναπτύχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (29.08.2015) συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα και εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία:

 Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις προσωρινά υπεύθυνος και ιδιοκτήτης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) για ηχορύπανση. Οι δύο αυτές περιπτώσεις αφορούσαν δύο ημεδαπούς 23 και 49 ετών, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε από ειδικό κλιμάκιο ελέγχου παραβίαζαν τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
 Για παραβίαση δικαστικής απόφασης , ένας 46χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια μπαρ), που αφορούσε την σφράγιση του καταστήματος του.
 Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ένας 44χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας, καθώς κατά την διάρκεια προληπτικών ελέγχων, στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 Για παράνομη οπλοκατοχή, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα λέιζερ.
Συνολικά Ελέχθησαν (70) άτομα και (32) οχήματα

Βεβαιώθηκαν συνολικά (24) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων (1) για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, (3) για οδήγηση δικύκλου χωρίς κράνος, (4) για οδήγηση χωρίς δίπλωμα καθώς και (16) ακόμη παραβάσεις.

Στην αστυνομική δραστηριοποίηση που είχε ως βασικό της στόχο την αντιμετώπιση παραβατικών ενεργειών που αναπτύσσονται στις τουριστικές περιοχές, συμμετείχαν αστυνομικοί των επιτελικών υπηρεσιών, των Ομάδων ΟΠΚΕ και ΔΙ.ΑΣ, των Αστυνομικών Τμημάτων Κερκύρας και Λευκιμμαίων καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]