ΠΑΣΟΚ: 4 προτάσεις για ανέργους - Ανάγκη για κυβέρνηση ευρείας λαϊκής αποδοχής

Στην ανάγκη η χώρα να αποκτήσει μετά τις εκλογές κυβέρνηση ευρείας λαϊκής υποστήριξης και αποδοχής αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννήματα.
Σε δηλώσεις της μετά από τη συνάντησή της με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, η κ. Γεννήματα τόνισε πως «η χώρα έχει υποστεί εξαιρετικά μεγάλη ζημιά από την εφαρμογή των capital controls, αλλά και από τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι φανερό ότι αυτοί που έκλεισαν τις τράπεζες δεν έχουν καμία αξιοπιστία για να τις ξανά ανοίξουν. Το λογαριασμό της εκ νέου κεφαλαιοποίησης των τραπεζών που δεν χρειαζόταν θα τον πληρώσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, περίπου 25 δισ. ευρώ».
Παράλληλα, τόνισε πως η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών θα πρέπει «σε συνεννόηση με την κυβέρνηση να δουν με δικαιοσύνη και ευαισθησία το ζήτημα των κόκκινων δανείων που ταλανίζει τις ελληνικές οικογένειες και τις επιχειρήσεις».
Καταλήγοντας η κ. Γεννηματά είπε ότι «δεν πρέπει να υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και δεν μιλάμε για αυτούς που έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν και δεν το κάνουν σε περίοδο κρίσης, αλλά για αυτούς που αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από την κρίση που βιώνουμε ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο».
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]