Greek Bailout Fund: 1.000,000.00 ελπίδες για την Ελλάδα

Ένα εκατομμύριο ευρώ σχεδόν, αγγίζει σε μία μέρα το φιλελληνικό κάλεσμα μέσο της ιστοσελίδας Greek Bailout Fund που ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει από δωρεές χρηστών του διαδικτύου, το ποσό, του 1,6 δισ ευρώ, που απαιτεί άμεσα το ΔΝΤ από την Ελλάδα.
Με σύνθημα «αν οι Ευρωπαίοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα, εμείς, τα 503 εκατομμύρια κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορούμε από μόνοι μας να αναλάβουμε την άμεση διάσωση της, βάζοντας από τη τσέπη μας από τρία έως έξι ευρώ!», προσπάθεια της πρωτοβουλίας συνεχίζεται και σήμερα.
Το φιλελληνικό κάλεσμα ανήκει στον Λονδρέζο επιχειρηματία Thom Feeny,  η διορία του ΔΝΤ εξέπνευσε αλλά ο φιλέλληνας επιχειρηματίας παραμένει αισιόδοξος. Από την ηλεκτρονική διεύθυνση Indiegogo.com διαθέτει δημοφιλή ελληνικά προϊόντα, όπως τυρί φέτα και χωριάτικη σαλάτα που οι δωρητές μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά με έξι ευρώ! Με δέκα ευρώ, όσοι πιστοί προσέλθουν στην εκστρατεία, παίρνουν ούζο και με δωρεά 25 ευρώ, ένα μπουκάλι ασύρτικο κρασί.

Ο ίδιος επισημαίνει στη σελίδα της καμπάνιας πως δεν πρόκειται για φάρσα, και ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές θα πάνε προς ενίσχυση της Ελλάδας ώστε να αποπληρώσει το χρέος και να ηρεμήσει όλη η Ευρώπη.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το "Greek Bailout Fund" https://www.indiegogo.com/projects/greek-bailout-fund#/story
Η μέχρι τώρα συμμετοχή έχει φτάσει τα 57,986 άτομα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]