Η Ελλάδα στην παγκόσμια λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς για γαμήλιο ταξίδι!

Στην παγκόσμια λίστα  με τους κορυφαίους προορισμούς για γαμήλιο ταξίδι το 2015 εντάσσεται και η Ελλάδα, όπως αναφέρει  το δημοσίευμα του μεγαλύτερου περιοδικού  παγκοσμίως «Conde Nast Travelle».

Ειδικότερα, το δημοσίευμα του περιοδικού έχει τίτλο «Πού να κάνετε φέτος γαμήλιο ταξίδι», και  για την Ελλάδα αναφέρονται τα εξής: «Αν αγαπάτε την τέχνη και τον πολιτισμό, τότε κατευθυνθείτε στη Μεσόγειο. Η ποικιλία εμπειριών που προσφέρει η Κωνσταντινούπολη, θα σας συναρπάσουν, ενώ η Αθήνα είναι γεμάτη ιστορία».

«Όταν χορτάσετε, ολοκληρώστε το ταξίδι σας στη γραφική Σαντορίνη. Όσοι αγαπούν την ιστορία, δεν πρέπει να χάσουν την επίσκεψη στους αρχαιοελληνικούς ναούς και την Ακρόπολη της PGT Tour Group», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η πλήρης λίστα με τους ιδανικούς προορισμούς για τα  γαμήλια ταξίδια 2015 είναι:

Στις  πρώτες  θέσεις  της λίστας βρίσκονται τα εξωτικά νησιά, η Καραϊβική και ο Ινδικός Ωκεανός (Σεϋχέλλες ,Μαλδίβες). Οι προορισμοί αυτοί είναι ιδανικοί, για  όσους αναζητούν την απομόνωση.

Τις επόμενες θέσεις καταλαμβάνουν η Τουρκία και η Ελλάδα. Αυτές οι  δύο χώρες ενδείκνυνται  για τον πολιτισμό τους.

 Ακολουθεί η Αυστραλία, η οποία είναι  Ιδανική για όσους αγαπούν το φαγητό. Ακόμη, όποιος επισκεφτεί την  χώρα αυτή, μπορεί να απολαύσει: ένα Πολυτελές γεύμα στο Σίδνεϋ, Wine tasting στην Κοιλάδα Barossa,  αλλά και να γευτεί πιάτα από ολόφρεσκη τοπική παραγωγή  της Ταζμανίας.

Στην λίστα αυτή συγκαταλέγεται και η Ιταλία, η οποία απευθύνεται κυρίως στους κλασικούς ρομαντικούς .Ο ταξιδιώτης μπορεί να επισκεφτεί: το «Πόρτραιτ της  Ρώμης» το οποίο βρίσκεται  στην καρδιά της  ιταλικής πρωτεύουσας,  όπου παρευρίσκονται μεγάλοι  οίκοι της μόδας, όπως Via Condotti, «Ευτυχία στην εξοχή», το οποίο είναι στις όχθες του ποταμού Άρνο.

Εξίσου σημαντική θέση στη λίστα,  έχει το Κρατίδιο της Ινδίας, το Κασμίρ,  το οποίο  θεωρείται ιδανικό για τους οπαδούς των παραδοσιακών γαμήλιων ταξιδιών.

Από την λίστα, δεν θα  έλειπε όμως και η Καλιφόρνια, που μπορεί να την επισκεφτεί  όποιος είναι λάτρης της πόλης, αλλά και να απολαύσει το φαγητό  του στο Σαν Φρανσίσκο και να διασκεδάσει  στο Λος Άντζελες.

 Στην  λίστα συμπεριλαμβάνονται και η  Ν. Αμερική, που είναι ιδανική για όσους αγαπούν την άγρια ζωή. Αλλά ο ταξιδιώτης μπορεί να επισκεφτεί και την Βραζιλία, τα Νησιά Γκαλαπάγκος Animal και την  Παταγονία.

Τις τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν: η Ασία, η οποία ενδείκνυται  για την Ακτή Σρι Λάνκα, Ταϋλάνδη , Μπαλί , η Σκανδιναβία  και η  Ν. Αφρική, η οποία θεωρείται ιδανική για τους λάτρεις της αδρεναλίνης . Στη Νότια  Αφρική, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να  ασχοληθεί με τις παρακάτω δραστηριότητες όπως : Κατάδυση σε κλουβί για παρατήρηση καρχαριών,  Sky diving και  αερόστατο.
enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]