ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ειδήσεις απο τα Ιόνια νησιά

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών σε εμπορικές επιχειρήσεις στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν χθες (30.07.2015) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, δυο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 32 και 35 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

Αναλυτικότερα, οι δυο ημεδαπές εντοπίστηκαν -άμεσα- από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, που ενημερώθηκαν για περιστατικό κλοπής και από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστιδες δύο υποθέσεων κλοπών, λίγη ώρα πριν, από εμπορικές επιχειρήσεις στην Κέρκυρα.

Στην κατοχή των δύο ημεδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα είδη, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.


Συνελήφθη ημεδαπός στην Κέρκυρα, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (30.07.2015) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 22χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και όπως διαπιστώθηκε εκκρεμούσαν σε βάρος του πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Πταισματοδικείου Κέρκυρας, για επαιτεία.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον κ. Δημόσιο Κατήγορο Κέρκυρας.

Συνελήφθη υπήκοος Συρίας, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει σε Ευρωπαϊκή χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθη σήμερα (31.07.2015), το πρωί στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ένας 23χρονος υπήκοος Συρίας, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και για παράνομη έξοδο από τη χώρα.
Αναλυτικότερα, ο 23χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, στους οποίους επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να ταξιδέψει παράνομα σε χώρα της Ευρώπης.
Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]