ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΕΠΑΜ Ιωαννίνων - Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ


Η Ελλάδα είπε ένα βροντερό ΟΧΙ και μας γέμισε με χαρά και περηφάνια.
Οι Έλληνες ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ οι πολιτικοί μας συνήθιζαν να λένε:
"Ναι σε όλα" και το κάναμε αυτό ενάντια σε όλα τα ιδιωτικά ΜΜΕ και την ρομοκρατία τους, στους Ευρωπαίους "εταίρους μας" και τους εκπροσώπους τους, στους άρχοντες τις τοπικής αυτοδιοίκησης, στο ΚΚΕ, στη ΓΣΕΕ, στο ΣΕΒ, στους βολεμένους καλλιτέχνες, στον Γλυξμπούργκ, στον φυλακισμένο Τσοχατζόπουλου, στους πρώην πρωθυπουργούς και μάλιστα με τις τράπεζες κλειστές να δίνουν 50-60€ αν έχεις κάρτα για το ΑΤΜ.
Αξίζουμε συγχαρητήρια για την πρώτη μας νίκη μετά από απανωτές ήττες των τελευταίων ετών.
Μας έλεγαν ότι θα διχαστούμε, αλλά εμείς ενωθήκαμε κάτω από το κοινό "ΟΧΙ" και μείναμε μακριά από αριστερές, κεντρώες ή δεξιές λογικές και κομματικές σκοπιμότητες.
Ο ελληνικός λαός νίκησε τον φόβο και βγήκε πιο ενωμένος και αποφασισμένος από το δημοψήφισμα και αυτό ακριβώς είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας, γιατί το αποτέλεσμα είναι η αφετηρία για να κερδίσουμε πίσω τη χώρα μας.
Στόχοι μας παραμένουν μία Ελλάδα δημοκρατική, εθνικά ανεξάρτητη και κυρίαρχη, να δούμε να δικάζονται αυτοί που μας εξαθλίωσαν με τα μνημόνια και τις δανεικές συμβάσεις που υπέγραψαν, και να ξεκινήσει άμεσα η μετάβαση σε εθνικό κρατικό νόμισμα με στόχο την ταχύτατη χρηματοδότηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης που να εξασφαλίζει εργασία σε όλους, αντί να ανακεφαλαιώνουμε τις εδώ και χρόνια χρεοκοπημένες τράπεζες.
Ο αγώνας για την ελευθερία μόλις άρχισε.
ΕΠΑΜ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]