"ΛΕΒΕΝΤΗΣ" Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΙ

Από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης 1η Ιουλίου 2015
Του Στέφανου Χίου

Ο Βασίλης Λεβέντης ξεσπαθώνει: “Η χώρα μου, πηγαίνει στο γκρεμό. Δεν θα αφήσω αυτούς που την κατέστρεψαν να την αποτελειώσουν”.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα (που έχει και αγγλικούς υπότιτλους), παίρνει σαφή θέση για τις κρίσιμες ώρες που ζει η Ελλάδα και καταθέτει την άποψή του. Μεταξύ των άλλων ο Βασίλης Λεβέντης επισημαίνει:
«πληρώνουν δημοσιογράφους για να υβρίζουν καθημερινά τους ευρωπαίους εταίρους μας. Ντρέπομαι που διασύρουν τη χώρα μας προσβάλλοντας εκείνους που μας δίνουν χρήματα για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Ντρέπομαι που με πιέζουν οι ξένοι να κάνω πράγματα για τη χώρα μου τα οποία θα έπρεπε να τα κάνουμε από μόνοι μας νωρίτερα. Δείξτε κατανόηση στους Έλληνες».     
Σε ένα άλλο σημείο ο κ. Λεβέντης υποστηρίζει ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης παίζει με τις τύχες της χώρας και των Ελλήνων και κατηγορεί όσους επιδιώκουν επιστροφή στη δραχμή: «Η ρήξη με τους Ευρωπαίους δεν είναι λύση. Έκανα υπομονή 25 χρόνια, λοιδορήθηκα. Φιμώθηκα από την ντόπια οικονομική ελίτ. Δεν με καλούσαν σε εκπομπές διότι τονίζω χρόνια τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος. Η χώρα μου πηγαίνει στο γκρεμό. Δε θα αφήσω αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα μου να την αποτελειώσουν», καταλήγει.
Ο Λεβέντης, ξέχασε κάτι: Να κατονομάσει αυτούς που τα παίρνουν. Αλλά τι να κατονομάσει ένας πολιτικός που πάει εκεί όπου φυσάει ο άνεμος και είναι γάγγραινα για το πολιτικό σύστημα.
Ντροπή σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]