Draft game για το Basket Nights 7

Draft game για το Basket Nights 7
Υπάρχουν πολλοί μεμονωμένοι αθλητές που δε μπορούν να βρουν συμπαίκτες για να σχηματίσουν ομάδα. Ταυτόχρονα υπάρχουν ομάδες που θα ήθελαν να προσθέσουν 1-2 παίκτες στη σύνθεσή τους ή που χρειάζονται έναν αθλητή ακόμη για να συμπληρώσουν τριάδα. Για το λόγο αυτό η διοργάνωση του Basket Nights ανακοινώνει τη διεξαγωγή draft game για το Basket Nights 7: Thessaloniki vs Ioannina.
Το draft game θα είναι ένας αγώνας επίδειξης δύο δεκαλέπτων, μονό ή διπλό (αναλόγως τον αριθμό των αθλητών που συμμετέχουν) τον οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομάδες που ενδιαφέρονται να προσθέσουν αθλητές στη σύνθεσή τους. Και οι μεμονωμένοι αθλητές όμως ακόμη και αν δεν τους επιλέξει κάποια ομάδα θα μπορούν να σχηματίσουν ομάδες μεταξύ τους για το Basket Nights.
Στα Γιάννενα το draft game θα λάβει χώρα τη Παρασκευή 8 Μαϊου στις 22:15 στο κλειστό του 6ου ΤΕΕ. Στη Θεσσαλονίκη το draft game θα λάβει χώρα τη Κυριακή 10 Μαίου στη πρεμιέρα του Basket Nights 7 στο κλειστό γήπεδο της ΜΕΝΤ στις 20:30. Η συμμετοχή στο draft game είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή πριν το παιχνίδι, μπορείς απλά να έρθεις και να παίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]