ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)Αρτα:Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης

Ανακοινώνεται ότι ο Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ   εκλέχθηκε Πρόεδρος  του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών Και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας.
Συγκεκριμένα:
Την Τρίτη  26/05/2015  συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών Και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας και με την προεδρία του  Δημάρχου της έδρας του Δήμου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ  ,  όπως ο νόμος ορίζει, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου ,Αντιπροέδρου και Εκτελεστικής Επιτροπής.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία (παρόντα ήταν πέντε από τα πέντε  μέλη του Δ.Σ. των δύο  δήμων–μελών του Συνδέσμου) ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία.  
Η θέση του Προέδρου διεκδικήθηκε μόνο από τον κ. ΧΡΗΣΤΟ  ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ  , ο οποίος και έλαβε 5 ψήφους.
Τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ διεκδίκησε ο κ ΠΑΤΗΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Αντιδήμαρχος  του Δήμου Αρταίων ο οποίος και έλαβε πέντε ψήφους.
 Τις θέσεις των  μελών της  Εκτελεστικής Επιτροπής έλαβαν οι  οι κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ,Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, και  κ. ΚΟΣΜΑΣ ΗΛΙΑΣ  δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Αρταίων οι οποίοι έλαβαν από πέντε ψήφους. Αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής ψηφίστηκε ο κ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο Δήμο Νικολάου Σκουφά ο οποίος έλαβε πέντε ψήφους.
Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ  αφού ευχαρίστησε όλους τους αντιπροσώπους του Δ.Σ του  Συνδέσμου  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, υποσχέθηκε να εργαστεί και να προσφέρει τα μέγιστα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του  Συνδέσμου με τελικούς αποδέκτες πάντα τους  πολίτες και των δύο Δήμων του Νομού μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]