ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης η σορός που εντοπίστηκε στη ΒΙ.ΠΕ Εργαστηριακά θα πραγματοποιηθεί η ταυτοποίησή της Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (φωτο)

Σήμερα λίγο μετά  τις 12.00  σοκαρισμένος κτηνοτρόφος σε αγροτική περιοχή στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων εντόπισε σορό άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. 
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ο καθηγητής ιατροδικαστικής κ.Θ.Βουγιουκλάκης. 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει  ταυτοποίηση της σορού καθώς είναι τόσο προχωρημένη η σήψη που αυτό  είναι εφικτό να  πραγματοποιηθεί  μόνο εργαστηριακά και απαιτείται χρόνος 
Αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης καθώς και  της νεκροψίας νεκροτομής που θα διενεργήσει ο κ.Θ.Βουγιουκλάκης. 

Σημειώνεται πως τα ρούχα που βρέθηκαν στο σημείο μοιάζουν με εκείνα που φορούσε 52χρονος που είχε εξαφανιστεί απο την Ελεούσα το βράδυ της Παρασκευής  στις 20/03 
Ωστόσο μόνο οι εξετάσεις DNA θα δείξουν αν όντως πρόκεται για τον εξαφανισθέντα Ιωάννη Δημητρίου 


Νεότερη ενημέρωση  15.41
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σήμερα (19.05.2015) το πρωί, σε αγρόκτημα στη Βιομηχανική περιοχή Ιωαννίνων, βρέθηκε πτώμα ανδρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. 
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία πιθανολογείται ότι πρόκειται για 52χρονο ημεδαπό, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από οικείους του την 22-03-2015 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Στο σημείο κλήθηκε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια εξέτασης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων. 
Η ταυτοποίηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και εργαστηριακά, με αντιπαραβολή γενετικού υλικού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]