ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΙΧΕ στην Ελεούσα ..ξήλωσε δέντρο ,πινακίδα της Τροχαίας και "καρφώθηκε σε Σχολή Οδηγών Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο μια γυναίκα

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 07.00  το πρωί στον κεντρικό δρόμο της Ελεούσας Ιωαννίνων,(λεωφόρος Ελευθερίας)όταν  ΙΧΕ όχημα εξετράπη της πορείας του  και "καρφώθηκε"  σε Σχολή Οδηγών σπάζοντας  τη τζαμαρία. 
Απο την τρελή πορεία του οχήματος ξεριζώθηκε και ένα δένδρο ενώ πινακίδα  της Τροχαίας που βρισκόταν στο σημείο εκτινάχθηκε και βρέθηκε σε μπαλκόνι σπιτιού !
Ηταν ευτύχημα που ήταν νωρίς το πρωί και έτσι  κανείς απο την οικογένεια που διαμένει στο διαμέρισμα  με  τα παιδιά της , δεν βρισκόταν στο μπαλκόνι !
Οι θαμώνες  που βρίσκονταν σε παρακείμενες καφετέριες πετάχτηκαν έξω  έντρομοι μόλις αντιλήφθηκαν τι  ακριβώς είχε συμβεί. 
Η κυκλοφορία  διακόπηκε για λίγη ώρα απο την Τροχαία που έσπευσε στο σημείο μαζί με 1 όχημα της Π.Υ.   
Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, o  οδηγός του οχήματος  με ελαφρά τραύματα και μια νεαρή γυναίκα  που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού  σε  εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση Η άτυχη κοπέλα μάλιστα χρειάστηκε να διασωληνωθεί απο τους διασώστες και το γιατρό της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ. 
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]