ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το ελληνικό πρόβλημα είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ και όχι εξωτερική υπόθεση!

Άρθρο-παρέμβαση του Νίκου Θεοδωρόπουλου

Πρόσφατα διάβασα στην Ημερησία (εδώ: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113534066) ένα δημοσίευμα όπου σε εκδήλωση για την τοπική αυτοδιοίκηση ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Χάρρυ Παπαπανάγος ανέφερε: «Το κόστος της διαφθοράς σήμερα στην Ελλάδα, εκτιμάται περίπου στα 14 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως» σε συνδυασμό με την παραοικονομία και τη φοροδιαφυγή - παρότι ως φαινόμενα άρχισαν να περιορίζονται τα τελευταία χρόνια της κρίσης «λόγω εξάντλησης της οικονομικής δυνατότητας» - εξακολουθούν να συνθέτουν «ένα εκρηκτικό μείγμα, μιας παρασιτικής σκιώδους οικονομίας που μας κοστίζει 71,1 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο».
Δηλαδή με απλά λόγια υπάρχουν 71 δις κάθε χρόνο που αντί να οδηγούνται στα ταμεία του κράτους κάνουν φτερά, και εμείς την τελευταία 6ετία πάμε γονατιστοί στη Μέρκελ, στο Σόιμπλε και στη Λανγκάρντ και παρακαλάμε να μας δώσουν ΔΑΝΕΙΟ 5 ή 10 δις, με αντιστάθμισμα να εξαθλιώνουμε τον ελληνικό λαό με μέτρα!!
Στο τέλος του 2009 (προ κρίσης) παρουσίασα στο πολιτικό σύστημα μία μελέτη μου, που με μία απλή διαδικασία ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ τη φοροδιαφυγή στη χώρα χωρίς δημοσιονομικό κόστος αλλά και επιπλέον ελάφρυνση του δημοσιονομικού κόστους. Δηλαδή, σύμφωνα με την πιο πάνω παρουσίαση, θα εισέρεαν στα ταμεία του κράτους 71,1 δις του χρόνο, και εμείς αντ’ αυτού επιλέξαμε τα μνημόνια με τις καταστροφικές συνέπειες που ξέρουμε.
Η μελέτη που αναφέρομαι, είναι το «Σχέδιο Συναλλαγή» και έχει τεθεί υπόψιν ΟΛΩΝ των βουλευτών και υπουργών
Το  «Σχέδιο Συναλλαγή» με υπάρχουσα τεχνολογία εκκαθαρίζει την κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στη χώρα, τη στιγμή της συναλλαγής . Δηλαδή δεν αποδίδονται σε δεύτερο χρόνο οι φόροι – εισφορές στο κράτος, αλλά αυτόματα τη στιγμή της συναλλαγής! Δεν απαιτούνται δηλώσεις εισοδήματος πλέον ούτε για τους πολίτες ούτε για τις επιχειρήσεις
Το  «Σχέδιο Συναλλαγή» εδώ: www.synallagi.blogspot.gr χρησιμοποιεί το υπάρχον δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και σε συνδυασμό με το e-banking και την τεχνολογία της ΓΓΠΣ παρέχει ένα φορητό σύστημα συναλλαγών στη χώρα, μέσα από μία απλή διαδικασία δημιουργώντας το πιο δίκαιο και το πιο υγιές οικονομικό περιβάλλον στον κόσμο!
Με το «Σχέδιο Συναλλαγή» έχουμε τα εξής Οφέλη

  • Μηδενίζουμε τη φοροδιαφυγή
  • Μηδενίζουμε την εισφοροδιαφυγή και τη μαύρη εργασία
  • Μειώνουμε αισθητά 60% την εγκληματικότητα
  • Μηδενίζουμε το λαθρεμπόριο
  • Τελειώνουμε την λαθρομετανάστευση (δεν θα είναι ελκυστική η Ελλάδα γι αυτούς τους σκοπούς)
  • Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε υγεία και παιδεία
  • Αυξάνουμε μισθούς συντάξεις, μειώνουμε όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση
  • Φέρνουμε επενδύσεις και ξένα κεφάλαια στη χώρα (0% φορολόγηση)
  • Αποκτάμε αυτονομία σαν κράτος
  • Πουλάμε την υπηρεσία  αυτή ως τουριστικό αξιοθέατο
  • Πουλάμε το σχέδιο σε άλλα κράτη
Το κυρίαρχο όμως είναι ότι το «Σχέδιο Συναλλαγή» φέρνει στα ταμεία του κράτους 71,1 δις το χρόνο!!!!
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]