(ΗΠΕΙΡΟΣ)ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:Ελικόπτερο στη μάχη της αναζήτησης του 75χρονου Ηγούμενου.

Άφαντος για 5η μέρα παραμένει ο 75χρονος πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς και Ηγούμενος της Μονής Παγανιών, Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Κανάτας
Η αγωνιά για την τύχη του γέροντα είναι μεγάλη και σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr η Μητρόπολη Παραμυθιάς προσανατολίζεται να ρίξει στην μάχη της έρευνας, ελικόπτερο που θα μισθώσει η ίδια, με σκοπό την έρευνα στις δύσβατες περιοχές τόσο της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας όσο και σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Σουλίου.
Ταυτόχρονα υπάρχει ελπίδα πως θα υπάρξει βοήθεια από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας, ώστε να βρεθεί το τελευταίο στίγμα του γέροντα, πριν απενεργοποιηθεί το τηλέφωνο του.
Σε επικοινωνία της paramythia-online.gr με την γραμμή ζωής Silver Alert, ενημερωθήκαμε πως δεν έχει ζητηθεί ακόμα η ενεργοποίηση του έκτακτου σήματος αναζήτησης.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ η αδερφή του Ηγούμενου, ο 75χρονος αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, κάτι που μεγαλώνει την αγωνιά για την τύχη του.
Υπενθυμίζουμε πως ο γέροντας Γερβάσιος οδηγεί ένα άσπρο Opel Astra Caravan και οσοι είδαν κάτι ή όσοι αντιληφθούν την παρουσία του, μπορούν να καλούν το Αστυνομικό Τμήμα της Παραμυθιάς στο τηλέφωνο 2666022222 ή την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς στο τηλέφωνο 2666022377.
paramythia-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]