ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)2ος Νυχτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων


Το Σάββατο 6 Ιουνίου, ο 2ος Νυχτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων, βγάζει και πάλι  τους Γιαννιώτες στους δρόμους, αυτή τη φορά υπό το φως του φεγγαριού. 
Ο αγώνας διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, ενός από τους πιο μαζικούς συλλόγους, που συμμετέχει ενεργά με τους δρομείς του σε κάθε αθλητικό γεγονός στην περιοχή μας, αλλά και με πολλές διακρίσεις σε μικρά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 
Τον αγώνα στηρίζει ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου, φροντίζει για την ομαλή διεξαγωγή του η Τροχαία Ιωαννίνων, ενώ ο Μεγάλος και Αποκλειστικός χορηγός είναι η  Fifth Element – Βασίλειος Τζουμάκας.
Σήμερα το μεσημέρι, από το Δημαρχείο Ιωαννίνων, εκ μέρους του Συλλόγου ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμενιάτης και το μέλος Γιώργος Παπαϊωάνου και εκ μέρους του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Πανελής Κολόκας και ο εντεταλμένος Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Καλούδης, κάλεσαν τους Γιαννιώτες να συμμετάσχουν στο Νυχτερινό Παραλίμνιο Δρόμο.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, στις δηλώσεις του δεν περιορίστηκε μόνο στην προβολή του συγκεκριμένου αθλητικού γεγονότος, αλλά μίλησε για τους στόχους που θέτει συνολικά η περιοχή μας μέσα από σημαντικά αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται.
Όπως είπε ο κ. Γραμμενιάτης, «το ότι είμαστε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σημαίνει πως έχουμε  μια Δημοτική Αρχή που έχει την βούληση για την ενίσχυση του αθλητισμού. Συμβαίνει για πρώτη φορά ο Δήμαρχος και πάρα πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, όχι μόνο να μας στηρίζουν αλλά να είναι οι ίδιοι δρομείς και να συμμετέχουν». 
Αυτό –όπως είπε-  βοηθάει όχι μόνο στην προβολή των αθλητικών διοργανώσεων, αλλά στο να θέσουμε στόχους και να τους πετύχουμε με τη συνεργασία.
Και ποιοι είναι οι στόχοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΔΙ:
-«να μεγαλώσουμε το δρομικό κίνημα στην περιοχή μας, κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει καθημερινά»
-«η διοργάνωση ενός μεγάλου Διεθνούς Αγώνα που είναι αυτό που μας λείπει και θα έρθει επιστέγασμα των αγώνες που γίνονται στην περιοχή. Ήδη έχουμε 4 μεγάλους αγώνες στην πόλη των Ιωαννίνων κι άλλους τρεις στο νομό μας»
-«να καθιερώσουμε τα Γιάννενα ως αθλητικό-τουριστικό προορισμό».
Στις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, Παντελής Κολόκας, υπογράμμισε πως «έχει γίνει πλέον αντιληπτό από όλους μας πως το δρομικό κίνημα, ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός έχει αναπτυχθεί σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο κι αυτό συμβαίνει γιατί η συνεργασία του Δήμου, της Περιφέρειας και των αθλητικών φορέων και συλλόγων, έχει αποδώσει καρπούς». 
Ο κ. Κολόκας υποστήριξε πως «οι πρώτοι στόχοι έχουν επιτευχθεί», αλλά «οι μεγαλύτεροι έρχονται και μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να τους κάνουμε πράξη. Η πόλη των γραμμάτων μπορεί να γίνει πόλη του αθλητισμού με στόχο όλων μας να γίνει «πρωτεύουσα» του αθλητικού τουρισμού και να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα».

Πληροφορίες για τον Αγώνα
Ο 2ος Νυχτερινός δρόμος 10χλμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/6/2015 ημέρα Σάββατο με εκκίνηση στις 8 το βράδυ από την πλατεία Μαβίλη.
Μετά από την περυσινή εμπειρία έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις κι αλλαγές στη διαδρομή, ώστε να γίνει πιο βατή.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί φέτος θα είναι :  αφετηρία πλατεία Μαβίλη - λεωφόρος  Καραμανλή – Διονυσίου Φιλοσόφου – Γαριβάλδι – λεωφόρος  Κάρολου Παπούλια – Στρατηγού Βογιάνου – Λεωφόρος Γεωργίου Γεννηματά – αναστροφή και επιστροφή από λεωφόρο Γεωργίου Γεννηματά – Στρατηγού Βογιάνου (μέχρι τον κόμβο) – αναστροφή και επιστροφή από Στρατηγού Βογιάνου – λεωφόρος  Κάρολου Παπούλια (μέχρι το ODEON) – αναστροφή και επιστροφή από λεωφόρο Κάρολου Παπούλια (όλη) –μετά την Γαριβάλδη  Εθνικής αντιστάσεως  –  πλατεία Νεομάρτυρα  Γεωργίου  –  λεωφόρος  Καραμανλή  –  πλατεία Μαβίλη.
Οι εγγραφές για τη συμμετοχή είναι ήδη αυξημένες και συνεχίζονται: 
1. Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.fullmoonroadlake.wordpress.com 
2. Στο κατάστημα FIFTH ELEMENT επί της Δαγκλή και Παπάζογλου 1 στα Ιωάννινα, τηλ: 26510 37309.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει το μετάλλιο που θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες, τον αριθμό, και το μπλουζάκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]