(ΗΠΕΙΡΟΣ)Ιωάννινα:Με επιτυχία το 1o ανταλλακτικό -χαριστικό παζάρι στην Ελεούσα Πληθώρα δράσεων ... απο το Ychoice!(video φωτο)

Την ώρα που η οικονομική κρίση έχει ρίξει  κατακόρυφα την ψυχολογία των Ελλήνων υπάρχουν πάντα τρόποι να νοιώσει κάποιος καλύτερα ,να βγει απο το σπίτι του ,να δράσει ,να σκεφτεί το διπλανό του ,να νοιώσει ενεργός ,δημιουργικός παραμερίζοντας έτσι  τα αρνητικά συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα γκρίζα..
Η όμορφη  Φένια Τσώρου, απο τη Λαμία που ζει και κατοικεί μόνιμα στα Γιάννενα  έχει βρει  τρόπους να κάνει την καθημερινότητα διαφορετική !
Εδώ και 2 μήνες έχει δημιουργηθεί στο facebook η ομάδα "Υ Choice"που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση  δραστηριοτήτων εκτός σπιτιού  με διασκεδαστικό αλλά και χρηστικό χαρακτήρα !
Φέτος ,για πρώτη φορά διοργανώθηκε στην Ελεούσα Ιωαννίνων, το πρώτο Ανταλλακτικό -Χαριστικό παζάρι. 
"Δεν πετάμε τίποτα ,κάτι που για μας είναι άχρηστο σε κάποιον άλλον μπορεί να φανεί χρήσιμο" είπε  χαρακτηριστικά η Φένια μιλώντας στην κάμερα του epirus-tv-news 
Αν και πρώτη φορά ,ήταν πολλοί αυτοί που  βρέθηκαν  εχθές στον κεντρικό δρόμο της Ελεούσας απο τις 11.00-14.00 ,περνώντας  ένα όμορφο δημιουργικό  και πάνω απο όλα διαφορετικό κυριακάτικο πρωινό. 
Δεν ήταν  όμως μόνο οι ενήλικες που έδωσαν το "παρών" αλλά και αρκετοί λιλιπούτειοι φίλοι που το απόλαυσαν με τη ψυχή τους !
Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις , όπως πλύσιμο ρούχων στη νεροτριβή με βιολογικό τρόπο ,πικ νικ ,βάψιμο  και αισθητικός καλλωπισμός διαφόρων χώρων  στην Ελεούσα κ.α 
Ορεξη και διάθεση  να υπάρχει για να πάμε κόντρα στα αρνητικά συναισθήματα  ,με τα οποία λίγο πολύ όλοι μας δυστυχώς συμβιβαστήκαμε να ζούμε ,
κάτι που η  ομάδα του Your Choice ,με ψυχή την Φένια Τσόρου ,σίγουρα  διαθέτει !
Ας τους ακολουθήσουμε  λοιπόν  για να νοιώσουμε διαφορετικά και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα μέσα απο την ..δράση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]