ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

(ΚΟΣΜΟΣ)Στρίπερ ...κηδειών στη Κίνα!

Όσο περισσότερος ο κόσμος στην κηδεία, τόσο μεγαλύτερη η τιμή για τον εκλιπόντα στην Κίνα και προφανώς για να μην υπάρχουν περιθώρια για ...μη ικανοποιητική προσέλευση, αποφάσισαν στο Πεκίνο να εντάξουν και ψυχαγωγικό κομμάτι στις τελετές αποχαιρετισμού των οικείων. Και μάλιστα ημίγυμνο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου , τον τελευταίο καιρό στο Πεκίνο και σε άλλες αστικές περιοχές της Κίνας, καθιερώθηκε το εντελώς αλλόκοτο συνήθειο να καλούν χορεύτριες στριπτίζ στις κηδείες, πιθανώς εκτιμώντας πως έτσι θα έρθει στην τελετή περισσότερος κόσμος και άρα θα είναι μεγαλύτερη τιμή για τον νεκρό. 

Άλλοτε δύο, άλλοτε τρεις, ακόμα και πέντε αλλά σπάνια μία, αιθέριες υπάρξεις με λιγοστά ρούχα αναλάμβαναν την ψυχαγωγία των τεθλιμμένων συγγενών και φίλων, χορεύοντας αισθησιακά πάνω σε υπερυψωμένα σημεία, αγκαλιά με τον στύλο του στριπτίζ. 

Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλούνται φυσικά σε εμάς γύρω από το ποιος είχε πρώτος τη φαεινή ιδέα, αλλά και πως συνέδεσε στο μυαλό του τον αισθησιακό χορό με το πένθος, αν και κανείς από τους εκάστοτε προσκεκλημένους στο Πεκίνο δεν έδειξε να έχει τέτοιου είδους απορίες. 

Μέχρι που επενέβη το υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας προκειμένου να βάλει τέλος στο παράξενο αυτό συνήθειο. Με ανακοίνωση του, σε αυστηρό τόνο, ενημερώνει πως απαγορεύει στο εξής τέτοιου είδους δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των κηδειών και προειδοποιεί πως θα ξεκινήσει αιφνιδιαστικούς ελέγχους προκειμένου να τσακώσει τους παραβάτες, οι οποίοι θα συλλαμβάνονται επιτόπου. 

Ίσως κάποιος θα πρέπει να μιλήσει στους Κινέζους για το κονιάκ και το παξιμάδι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]