(ΙΩΑΝΝΙΝΑ)Μειώνονται τα ραντεβού μαστογραφίας στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Γ. Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα».. λόγω δραματικής έλλειψης προσωπικού.

                                 ΑΝΟΙΧΤΗ                                                ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝΙ "ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ"

     Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο    
Ακτινολογικό Εργαστήριο του Γ. Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα»  με ευθύνη της διοίκησης και της δ/νσης του Νοσοκομείου τα ραντεβού για μαστογραφία θα μειωθούν λόγω δραματικής έλλειψης προσωπικού.
   Μέχρι και σήμερα στο Νοσοκομείο μας διενεργούνταν μαστογραφίες κατά τις ημέρες εσωτερικής εφημερίας  (μονές μέρες) συμβάλλοντας έτσι στην εξυπηρέτηση των γυναικών τόσο στην πρόληψη όσο και παρακολούθηση.
   Σημειώνουμε δε ότι είχε οριστεί  και ημέρα για ανασφάλιστες ώστε να μην αποκλείεται λόγων των δυσμενών οικονομικών προβλημάτων κανείς από την διαδικασία ελέγχου και πρόληψης.
   Έμείς οι εργαζόμενοι στο ακτινολογικό εργαστήριο, εχουμε ξεπεράσει απο καιρό τις φυσικές αντοχές μας. Μείναμε λίγοι κ εργαζόμαστε χωρίς άδεια, με μειωμένα ρεπό, χωρίς Σαββατοκύριακα, χωρίς να πληρωνόμαστε όλες τις αργίες και τα νυκτερινά, για να εξυπηρετούμε τις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου.
  Έχουμε αναφέρει τόσο στην Διοίκηση όσο και στην διεύθυνση του Νοσοκομείου ότι  οι πρακτικές (μικροκομματικές -ρουσφετολογικές)με τις οποίες αντιμετωπίζουν την λειτουργία ενός τμήματος θα έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα και συνέπειες  για την εξυπηρέτηση των πολιτών –ασθενών .
 Δεν εισακουστήκαμε ! και ως εκ τούτου  νοιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας και από την περιφέρεια που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες, για την ταλαιπωρία που θα υποστούν προσερχόμενοι στο Ακτινολογικό Εργαστήριο για την διενέργεια Ακτινογραφιών  δεδομένων των συνθηκών.
Η καθυστέρηση αυτή επισημαίνουμε ότι δεν έχει να κάνει με την δική μας
Θέληση και πεποίθηση. 
Καλούμε τους πολίτες να αντιδράσουν μαζί μας. Καλούμε τον Σύλλογο Εργαζομένων, να μας συμπαρασταθεί ουσιαστικά, οχι μόνο με λόγια.

Υστερόγραφο : Αλήθεια να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι τι έγινε με την ανανέωση του εξοπλισμού των μηχανημάτων στο Νοσοκομείου μας ;  

   Να σας θυμίσουμε τις ανακοινώσεις –δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου πριν λίγο καιρό όπου έλεγε ότι θα έλθουν καινούργια μηχανήματα ώστε να εκσυγχρονιστεί το Ακτινολογικό Εργαστήριο αρχικά μέχρι τον Σεπτέμβριο και στην συνέχεια ως το τέλος του χρόνου , το 2014.

 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 
          ΓΝΙ Χατζηκώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]