Θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυς

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της 4χρονης Αννυς Μπορίσοβα, η οποία εξαφανίσθηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Ομόνοια.
Η Άννυ έχει καστανά μαλλιά και μάτια και κατάγεται από τη Βουλγαρία. Την εξαφάνισή της κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.
Οι κινητοποιήσεις των Αρχών, αλλά και του Χαμόγελου του Παιδιού περιλαμβάνουν αναζητήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ ήδη amber alert για τη μικρή έχει ηχήσει και πανευρωπαϊκά.
Την ίδια στιγμή, προβληματισμό προκαλεί στους ειδικούς το γεγονός ότι η μητέρα της τετράχρονης έχει πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με το πού και πότε εξαφανίστηκε η κόρη της, σύμφωνα με το Έθνος.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα της, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί σε μία φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες ημέρες στη Βουλγαρία.
Όταν επέστρεψε η φίλη της δήλωσε πως έβγαλε βόλτα το παιδί και τότε η τετράχρονη χάθηκε. Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα γνωρίζει μόνο το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύθηκε την κόρη της.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]