ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Bild: Βρέθηκε βίντεο με τις τελευταίες στιγμές μέσα από το Airbus -Τι δείχνει

Ενα βίντεο που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές μέσα στο μοιραίο Airbus της Germanwings, πριν από τη συντριβή στις γαλλικές Αλπεις, ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους η Bild και το Paris Match.

Το βίντεο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και καταγράφει τις τραγικές στιγμές των επιβαινόντων της πτήσης 4U9525. Η κάρτα μνήμης από το κινητό τηλέφωνο που κατέγραψε τις σκηνές διασώθηκε από τη συντριβή και βρέθηκε στο σημείο από έναν από τους ερευνητές, ενώ η Bild υποστηρίζει ότι είναι πέραν αμφιβολίας η αυθεντικότητά του.

Η καταγραφή φαίνεται πως γίνεται από το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Δεν είναι ξεκάθαρο αν εκείνος που την έκανε καθόταν ή όχι όπως κι αν πρόκειται για μέλος του πληρώματος ή επιβάτη που καταγράφει τις στιγμές.

Ακούγονται σπαρακτικές κραυγές, κάτι που δείχνει ότι οι επιβαίνοντες γνώριζαν την απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν. Η φράση «Θεέ μου» ακούγεται σε πολλές γλώσσες.

Η σκηνή είναι τόσο χαοτική που είναι δύσκολο να αναγνωριστούν άνθρωποι, αναφέρει το Paris Match. Προς το τέλος του βίντεο καταγράφεται ένα ισχυρό τράνταγμα, δυνατότερο από τα προηγούμενα και οι κραυγές γίνονται ακόμη πιο δυνατές. Μετά τίποτα.

Επίσης το βίντεο επιβεβαιώνει, σύμφωνα με την Bild, αυτό που προέκυψε από το μαύρο κουτί, καθώς τουλάχιστον τρεις φορές ακούγεται μεταλλικός ήχος. Προφανώς είναι ο πιλότος που προσπαθεί να σπάσει την πόρτα του κόκπιτ, με τσεκούρι ή κάποιο άλλο μεταλλικό αντικείμενο, γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Ενας ειδικός κινητών τηλεφώνων, ο Ντιρκ Λόρενζ δήλωσε στην Bild ότι παρότι είναι απίθανο να διασωθεί ένα smartphone σε μία συντριβή, η κάρτα μνήμης είναι πολύ ανθεκτική. «Ακόμη κι αν το τηλέφωνο σπάσει σε χιλιάδες κομμάτι, η κάρτα μπορεί να διασωθεί», πρόσθεσε.
πηγη iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]