ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Από το χωράφι στο θρανίο...5.000 Αγρότες!

Θα διδαχτούν την εισαγωγή καινοτομίας στις καλλιέργειες.Σχεδόν 5000 αγρότες θα καθίσουν στα θρανία για να εκπαιδευτούν στην στην εισαγωγή καινοτομίας στις καλλιέργειες . Η εκπαίδευση αυτή εντάσεται στα Ερευνητικά Τεχνολογικά Αναπτυξιακά Εργα Καινοτομίας (ΕΤΑΚ), που υλοποιούνται στα Ινστιτούτα της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας.

Στο έργο συμμετέχουν 164 πτυχιούχοι θετικών επιστημών, κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, διαφόρων ειδικοτήτων, και στόχο έχουν τόσο την υλοποίηση καινοτόμων σχεδίων εφαρμοσμένης έρευνας στον αγροτικό τομέα, όσο και τη διάδοση της παραγόμενης τεχνογνωσίας. Ο κάθε ένας υποχρεούται να επιμορφώσει τουλάχιστον 30 μέλη της παραγωγικής βάσης για τα αποτελέσματα της έρευνάς του.

Οι στόχοι των Αγρο ΕΤΑΚ θα παρουσιαστούν αύριο σε ειδική ημερίδα του «ΕΛΓΟ Δήμητρα» στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου θα μιλήσουν ο υπουργός Εργασίας Παναγιώτης Σκουρλέτης, η αναπληρωτής υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και ο υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης.

Η παρουσίαση διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας (ΕΣΠΑ 2007-2013).
agrocosmos.com
via:texnologosgeoponos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]