Γιάννενα- Θεσσαλονίκη «συμμαχούν» για την τουριστική στρατηγική Εκδήλωση απο τον Δήμο Ιωαννιτών την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 18.30 στο Grand Serai

Γιάννενα- Θεσσαλονίκη «συμμαχούν» για την τουριστική στρατηγική
Γιάννενα και Θεσαλονίκη «συμμαχούν» για την τουριστική στρατηγική και επισημοποιούν τη συνεργασία με την υπογραφή «Συμφώνου Συνεργασίας» των δύο Δήμων την ερχόμενη Πέμπτη 2 Απριλίου στο Δημαρχείο Ιωαννίνων. 
Έχουν προηγηθεί μεταξύ των δύο Δήμων, συνεχείς επαφές και   διαβουλεύσεις τους τελευταίους μήνες. Συναντήσεις και σχετικές συνομιλίες των Δημάρχων Ιωαννίνων και Θεσσαλονίκης, Θ. Μπέγκα και Γ. Μπουτάρη, των Αντιδημάρχων Τουρισμού Ν. Γκόλα και Σ. Πέγκα, καθώς και  συνεργασίες των εμπειρογνωμόνων των δύο δήμων. 
Αυτή η διαδικασία κατέληξε στη συναπόφαση να υπάρξει μια κοινή και παράλληλη πορεία που θα συμβάλλει στην στοχευμένη τουριστική προβολή και ανάδειξη των δύο περιοχών (κυρίως προς το εξωτερικό) με σκοπό την ενσωμάτωση της περιοχή των Ιωαννίνων στο ‘τόξο προορισμών’ μέσω Θεσσαλονίκης. 
Για ένα διήμερο στις 2 και 3 Απριλίου ο Δήμος Ιωαννιτών φιλοξενεί αποστολή 30 ατόμων από τη Θεσσαλονίκη που θα συμπεριλαμβάνει στελέχη του τμήματος Τουρισμού του Δήμου της Θεσσαλονίκης καθώς και εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες, εκπροσώπους φορέων και επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής της Θεσσαλονίκης (που ασχολούνται κυρίως με τον εισερχόμενο τουρισμό), με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σ. Πέγκα. Η φιλοξενία οργανώθηκε σε συνεννόηση με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και με τη συνεργασία των ξενοδοχείων Du Lac, Grand Serai & Olympic. 
Την Πέμπτη 2 Απριλίου και ώρα 13.30 ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας θα υποδεχθεί την «αποστολή» της Θεσσαλονίκης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και θα υπογραφεί το «Σύμφωνο Συνεργασίας των Δύο Δήμων»,
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ( Πέμπτη 2 Απριλίου) στις 18.30 - 21.30, στο ξενοδοχείο Grand Serai, ο Δήμος Ιωαννιτών οργανώνει εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της στρατηγικής προώθησης του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης, προτάσεις εμπειρογνωμόνων για υιοθέτηση καλών πρακτικών και κοινών στόχων για τους δύο Δήμους. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β μεταξύ των εξειδικευμένων φορέων και επιχειρηματιών του κλάδου από τις δύο περιοχές, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]