(ΕΛΛΑΔΑ)Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.700 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα

Συλλήψεις στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.700 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα:

αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, εντόπισαν και συνέλαβαν 61χρονη ημεδαπή, η οποία κατείχε και απέκρυπτε στην οικία της, στην περιοχή της Καλαμαριάς, (1.648) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα. Επιπλέον, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, προερχόμενο από εμπορία λαθραίων τσιγάρων.
δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν στο κέντρο της πόλης και συνέλαβαν 53χρονη αλλοδαπή, διότι πουλούσε σε διερχόμενους (60) πακέτα τσιγάρα και (3) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
μέλη πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης, 52χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση (75) πακέτα λαθραία τσιγάρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]